Goede webteksten zijn lekker voor je potentiële klant én Google

Goede webteksten. Ja, da’s wel een dingetje.

Daarom zou je écht iets met die van jou moeten doen. Die op jouw website zijn niet aantrekkelijk, passen niet goed bij jou of zijn ronduit bagger.

Je hebt je er een beetje in verdiept. Misschien heb je gezocht op SEO teksten? Die zijn goed voor Google. Het lijkt niet zo moeilijk te zijn. ‘Iedereen kan webteksten schrijven.’

Maar écht goede webteksten: da’s toch heel andere koek?  

Goede webteksten zorgen dat je website hoger in Google komt én dat je meer klanten krijgt.

Goh. Ja, je zou er echt iets mee moeten doen, met die teksten.

Direct na livegang van de teksten werd mijn website veel vaker gevonden vanuit Google en kreeg ik aanvragen binnen!

– Cindy @ Adem en Stroom

Wat mijn goede webteksten jou opleveren

Je wordt beter gevonden door Google

Klanten komen uit zichzelf naar je toe

Je komt betrouwbaar over

Een professionele uitstraling

Een eigen gezicht / stem

Daar wil ik meer over weten

reviews

Ik vroeg mij af of nieuwe webteksten resultaat zouden opleveren. Maar ook of de teksten mij wel aan zouden spreken. Die moeten toch bij je bedrijf passen. Het eerste wat opviel was dat Saskia zich helemaal in Munt & ZO verdiepte, en ook in mij als klant. Hoewel ze écht op haar manier schrijft, stond ze open voor mijn feedback en paste ze aan waar nodig. Heel eerlijk? Ik vond de teksten zo leuk dat er weinig aangepast moest worden. En dan zijn ze nog SEO ook! We krijgen sinds de nieuwe teksten online staan steeds meer bestellingen van nieuwe klanten – dat bewijst wel dat we beter worden gevonden.

Annette @ Munt & ZO

Gaat het Saskia wel lukken mijn diensten te verwoorden op zo’n manier dat mijn persoonlijkheid erin terugkomt én ze daarnaast nog vindbaar zijn voor Google ook? Daar was ik in het begin best wel een beetje bang voor. Nou, het is haar gelukt. Direct na livegang van de teksten werd mijn website veel vaker gevonden vanuit Google en kreeg ik aanvragen binnen!
De  professionele aanpak van Saskia gaf mij steeds meer focus op mijn eigen diensten. Het was een intense reis van in een flow samenwerken. Dit heeft mij enorm gesterkt in vertrouwen in mijn bedrijf. Ik raad Saskia’s tekstmenu’s aan iedereen die webteksten nodig heeft aan. Haar teksten zijn én vindbaar én bereiken de doelgroep.

– Cindy @Adem en Stroom

Van recept naar onweerstaanbaar goede teksten

Kijkje in mijn schrijfkeuken

Koffietje

Plan een gratis digitaal kennismakingsgesprek met mij in. Helemaal vrijblijvend. Koffietje erbij. Ik neem wat lekkers mee ; ) Ik lees me in als je al een website hebt. Samen kijken we naar de mogelijkheden. En laten we kijken of er een klik is. Ben ik de juiste tekstschrijver voor jou?

Strategiegesprek

Kies jij voor een van mijn tekstmenu’s? Dan starten we met een strategiegesprek. Daarin stel ik je een aantal vragen over jouw bedrijf, concurrenten en doelgroep(en). Met deze antwoorden heb ik de ingrediënten om onweerstaanbare teksten voor jouw potentiële klanten én voor Google te brouwen.

Zoeken naar de juiste mix

Nu duik ik de schrijfkeuken in. Daar ga ik op zoek naar de juiste stem voor jouw bedrijf. Dit doe ik door mezelf te focussen op het hoofdgerecht van jouw website: de homepage. Samen proeven we of de tekst naar jouw smaak is. Een beetje peper erbij, of een beetje zout? Pas bij de juiste mix van woorden en zinnen ga ik verder.

Een SEO en Saskia -sausje

Goede webteksten moeten langzaam garen. Onweerstaanbare teksten doen jouw potentiële klant verlangen naar meer. Ze zijn authentiek en sfeervol. Krijgen een uniek Saskia-sausje. En als finishing touch optimaliseer ik ze met een SEO-sausje. Zo vindt Google ze lekker!

Onweerstaanbare tekst

Google is gek op SEO-sausjes. Jouw potentiële klanten niet. Die moeten we verleiden. Hongerig maken. Dus druppel ik een geheim ingrediënt door je tekst. Jij proeft, want jij bent een fijnproever, net als ik. Hup, nog een draaitje peper erbij, voor wat meer pit!

Oh, boy. Goede webteksten zijn hap-slik-weg! Zo komen jouw klanten telkens terug.

Duik ik voor jou mijn schrijfkeuken in?

Ik ben meteen eerlijk tegen je: ik kan niet voor iedere ondernemer de schrijfkeuken in duiken. Ik hou niet van junkfood, ik ben een fijnproever. Dat apprecieert niet iedereen. Laat ik nog iets duidelijker zijn. Het volgende doe en kan ik niet:

  • Gisteren teksten voor jou brouwen
  • ‘Leuke tekstjes’ schrijven
  • Puur SEO teksten aanleveren voor hoge Google-posities
  • Alléén voor jouw website schrijven en niet met jou kunnen brainstormen en samenwerken.

Ik kijk echt steeds met plezier op onze website, vond het zo’n fijn project! We hebben echt al wat bestellingen van nieuwe klanten, en hopen binnenkort bij Saskia terug te komen voor meer productteksten en blogs.

– Annette @ Munt & ZO

Tekstmenu’s

Wil jij jouw potentiële klanten verleiden? Kies dan een van mijn tekstmenu’s!

Plate service

897,00

Strategiegesprek*
Zoekwoordenonderzoek
Plan van aanpak
Creatie unieke tone of voice
Homepage & Over Ons
1 Diensten / Producten-tekst
Gratis contactpagina
Gratis aanvullend gesprek
Twee gratis correctierondes

Extra pagina’s op nacalculatie
à € 90,00 / uur

À la carte

1.297,00

Strategiegesprek*
Zoekwoordenonderzoek
Plan van aanpak
Creatie unieke tone of voice
Homepage & Over Ons
3 Diensten / Producten-teksten
Gratis contactpagina
Gratis aanvullend gesprek
Twee gratis correctierondes

Extra pagina’s op nacalculatie
à € 90,00 / uur

Chef’s menu

1.597,00

Strategiegesprek*
Zoekwoordenonderzoek
Plan van aanpak
Creatie unieke tone of voice
Homepage & Over Ons
6 Diensten / Producten-teksten
Gratis contactpagina
Gratis aanvullend gesprek
Twee gratis correctierondes

Extra pagina’s op nacalculatie
à € 90,00 / uur


* Strategiegesprek van ca. tweeënhalf uur. Incl. mini-concurrentie analyse, doelgroepen- & core producten en/of diensten bepaling en schets zoekwoordenonderzoek.

Verleidelijke blogs

Wil jij dat jouw website steeds beter presteert in Google? Dat jij online steeds meer autoriteit krijgt? Heb je behoefte aan goede nieuwe content?  

Dan zijn mijn SEO blogs echt wat voor jou. Storytelling is een van mijn sterkste punten. Er bestaat geen betere manier om bezoekers naar jouw website te trekken dan met goede SEO artikelen. Met relevante en aantrekkelijke online teksten bouw je vertrouwen op. Zo kan jij indruk maken op de bezoeker en ze rechtstreeks naar jouw producten of diensten leiden.

Meer over mijn SEO blogs

Ik wil een tekstmenu proeven!

Wil jij jouw potentiële klanten verleiden met een van mijn menu’s? Vul dan het contactformulier in. Laten we tijdens een gratis kennismakingsgesprek ontdekken of ik voor jou de schrijfkeuken in kan duiken! Ik neem contact met jou op.


    Ontdek meer van Maaskant Schrijft

    Subscribe to get the latest posts to your email.