Ik schrijf gevaarlijk lekkere teksten.

Heel eerlijk? Ik vond Saskia’s teksten zo leuk dat er weinig aangepast moest worden. En dan zijn ze nog SEO ook! We krijgen sinds de nieuwe teksten online staan steeds meer bestellingen van nieuwe klanten – dat bewijst wel dat we beter worden gevonden.

– Annette @ Munt & ZO

Je loopt het risico dat je het drukker krijgt

Disclaimer

Best kans dat je teksten offline moet halen, omdat je het aantal aanvragen of bestellingen niet aankunt. Waargebeurd. Bij een klant van mij. Een aantal producten werden te goed gevonden door Google. De teksten waren te verleidelijk voor de bezoekers. Als je mij inhuurt loop je het risico dat je het drukker krijgt. Ik schrijf mijn teksten met pit. Gevaarlijk lekker.

12+

Jaar ervaring

297

Smakelijke SEO teksten

234

Smeuïge SEO blogs

Lekkere teksten voor je potentiële klant en Google

Een goed werkende website kost tijd. Maar aan tijd heb jij gebrek. En die teksten, hè? Die zijn misschien al jarenlang hetzelfde. En je wordt ook niet zo goed gevonden door Google. Nieuwe klanten? Die levert je website amper op.

Gelukkig kan ik je helpen.

Ik ben Saskia Maaskant. Ik duik al meer dan tien jaar de schrijfkeuken in voor verschillende websites en blogs. Ik bezorgde gloednieuwe sites binnen enkele maanden honderden bezoekers per dag.

Veel bezoekers op je website is natuurlijk fantastisch! Maar je hebt er niks aan als ze jou niets opleveren. Gelukkig smaken mijn teksten naar meer. Zo komen klanten uit zichzelf naar jou toe. Dat is toch wat jij wil?

Koffietje doen?

REVIEWS

Ik kijk echt steeds met plezier op onze website, vond het zo’n fijn project! We hebben echt al wat bestellingen van nieuwe klanten, en hopen binnenkort bij Saskia terug te komen voor meer productteksten en blogs.

– Annette @ Munt & ZO

Ik heb Saskia om hulp gevraagd, omdat ik niet precies wist wat ik nodig had. Ik vond het heel lastig, omdat ik nog maar net begonnen was als zelfstandige en een beperkt budget had. Saskia raadde mij haar websitescan aan. Ik vind dat ik voor een klein bedrag veel waardevolle informatie krijg, die ik zelf niet zo bij elkaar had kunnen zetten op zo’n korte termijn.

– Cindy @Adem en Stroom

Maaskant Schrijft anders

Auteur sinds 2011

Ik ben een taalliefhebber pur sang en taalpurist in één. Ik hou van verhalen vertellen. Van puzzelen met woorden en zinnen tot er iets unieks en lekkers uitrolt. Van net zo lang poetsen en polijsten aan een stuk tekst tot alles past. Ik ben pietje-precies. Ga tot de puntkomma. Vandaar dat ik dit leesteken wel op moest nemen in mijn logo ; – )

Sinds 2011 ben ik auteur en worden mijn verhalen uitgegeven in boekvorm. Fictie schrijven doe ik in een andere ‘schrijfkeuken’ dan die van mijn online teksten. Maar ik beheers beide keukens. Juist daarom zijn mijn teksten vaak net iets anders. Ze zijn lekker. En duidelijk.

Mijn bibliografie met belangrijkste bekroningen en nominaties: 

2022 – Bijna iedereen heeft kanker

2020 – Meerminnen verdrinken niet
Nominatie Archeon Thea Beckmanprijs in 2021 

2016 – Dromer
Winnaar Kleine Cervantes in 2018

2013 – Kieuw
Beste Jeugdboek Zeeuwse Boekenprijs en Eervolle Vermelding Gouden Lijst 2014

2011 – De Verteller van Beorga
Nominatie Zoute Zoen publieksprijs 2010

Allemaal leuk en aardig, maar nu echt even over mij

Oké. Dat was allemaal heel professioneel en SEO en zo, maar nu even écht over mij. Kleine bekentenis: ik ben dol op opsommingen. Dus hier heb je mij in een paar stippeltjes. Ik ben:

  • Moeder van twee dochters.
  • Blijer bij paarden en de geur van paardenmest.
  • Beslist géén Anky van Grunsven, maar ik klooi wel lekker wat aan op m’n manegepaardje.
  • Fan van Britt Dekker en kijk graag met mijn jongste dochter naar PaardenpraatTV.
  • Liefhebber van boeken lezen. Vooral in de vakanties.
  • Een trouwe wandelaar. Liefst in de polder, bos of duinen.
  • Een prater. Zeg maar gerust kletskous. En enthousiast spreker voor grote groepen.
  • Netflixverslaafde.

Ontdek meer van Maaskant Schrijft

Subscribe to get the latest posts sent to your email.