SEO blogs trekken klanten naar jouw website

Ze zijn verleidelijk. Onweerstaanbaar. Nectar voor Google en jouw potentiële klanten.

‘SEO blogs’. Mmm… die hemelse geur uit de keuken als je bijna omvalt van de honger. Wat moet je met deze info? Zélf blogs schrijven? Pfff. Niks voor jou.

En toch weet je dat je er iets mee moet. Want jouw website is nu misschien niet meer dan een online brochure. Een homepage, een over ons en wat producten- of dienstenpagina’s. Misschien heb je een verouderd nieuwsitem.

Kom in actie. Jij mist ontelbaar veel kansen. Je kunt ze pakken met mijn SEO blogs!

Ik merk dat de nieuwe blogs zorgen voor betere vindbaarheid en meer bezoekers. Saskia gaat in de toekomst zeker nieuwe blogs voor mij schrijven.

– Annette @ Munt & ZO

Wat mijn SEO blogs jou opleveren. (Mmm… aanvallen!)

Goede nieuwe content voor jouw website

Relevante en aantrekkelijke online artikelen

Een steeds beter presterende site in Google

Klantbinding: meer vertrouwen in jouw bedrijf

Klanten komen steeds vaker uit zichzelf naar je toe

Daar wil ik meer over weten

REVIEWS

Ik heb Saskia al tijdens ons kennismakingsgesprek gevraagd of ze óók voor mij kon bloggen. Ik had namelijk al eens ergens gelezen dat blogs veel voor je bedrijf kunnen doen. Wel betwijfelde ik of het ook mijn website zou kunnen helpen. Saskia heeft me hierin echt wel overtuigd. Ze schreef voor ons drie blogs en ik merk dat het zorgt voor betere vindbaarheid en meer bezoekers. Saskia gaat in de toekomst zeker nieuwe blogs voor mij schrijven.

– Annette @ Munt & ZO

‘Hoe kun je nog onderscheidend zijn in een blog als er al zo veel geschreven zijn over de onderwerpen waarover ik wil dat jij ze schrijft?’ Dat was wel een gedachte die door m’n hoofd schoot voor we (ik zeg ‘we’ – want zo voelt samenwerken met Saskia) aan het blogmenu begonnen. Ik was vervolgens compleet verbaasd over de snelheid waarmee er drie blogs in mijn mailbox lagen na een half uurtje samen voorbereiden. Het is een waardevolle aanvulling op het tekstpakket: ik zie dat de blogs gelezen en zelfs gedeeld worden! Ik verwacht dat dit serieus bijdraagt aan de vindbaarheid en groei van mijn bedrijf.

– Cindy @ Adem en Stroom

Blogs zijn het beste overtuigingsmiddel

Mijn SEO blogs zijn altijd relevant voor jouw website, én aantrekkelijk. En dat zijn ze ook voor jouw online bezoekers. Storytelling is een van mijn sterkste punten. Ik ben al meer dan twaalf jaar auteur en tekstschrijver en durf glashard te stellen: ik kan verhalen vertellen.

Storytelling is het beste en oudste overtuigingsmiddel ter wereld. Ons oerbrein is heel gevoelig voor verhalen waar herkenning en emotie in zit. In verhalen die lekker lezen. Zo verleiden verhalenvertellers al eeuwen lang mensen bij marktkramen, in kranten, in brochures en bij evenementen.

Met mijn blogs haal je dus klanten binnen!

Blogmenu’s

De onweerstaanbare verleiding voor jouw potentiële klanten. Maak ze hongerig naar meer. Ik schrijf jouw eetlust… eh, kooplustopwekkende, blogs en jij kunt ze plaatsen* wanneer jij wilt!

Amuse

225,00

Online intakegesprek t.b.v. blogstrategie à 15 min.
Zoekwoordenonderzoek
1 SEO blog 600-1000 woorden
Gratis correctieronde

Extra tekst op nacalculatie
à € 90,00 / uur

Fingerfood

355,00

Online intakegesprek t.b.v. blogstrategie à 25 min.
Zoekwoordenonderzoek
2 SEO blogs 600-1000 woorden
Gratis correctieronde

Extra tekst op nacalculatie
à € 90,00 / uur

Hors d’oeuvres

465,00

Online intakegesprek t.b.v. blogstrategie à 35 min.
Zoekwoordenonderzoek
3 SEO blogs 600-1000 woorden
Gratis correctieronde

Extra tekst op nacalculatie
à € 90,00 / uur


* Ik kan je helpen bij het plaatsen van jouw teksten.

Duik ik voor jou mijn schrijfkeuken in?

Ik ben meteen heel eerlijk: ik kan niet voor iedereen de schrijfkeuken in duiken. Ik hou niet van junkfood, ik ben een fijnproever. Dat apprecieert niet iedereen. Laat ik nog iets duidelijker zijn. Het volgende doe en kan ik niet:

  • Gisteren teksten voor jou brouwen
  • ‘Leuke tekstjes’ schrijven
  • Puur SEO-teksten aanleveren voor hoge Google-posities
  • Alléén voor jouw website schrijven en niet met jou kunnen brainstormen en samenwerken.

Ik kijk echt steeds met plezier op onze website, vond het zo’n fijn project! We hebben echt al wat bestellingen van nieuwe klanten, en hopen binnenkort bij Saskia terug te komen voor meer productteksten en blogs.

– Annette @ Munt & ZO

Smaakvolle webteksten

Is het design van je website mooi en is hij perfect SEO? Super! Maar als je teksten niet smaakvol geschreven zijn, dan levert hij niks op!

Heb je goede blogs, maar is de rest van je teksten maar zozo? Ook dan gaan je klanten naar een ander.

Hoezo?

Laat ik het je uitleggen. Je bent een weekendje weg en gaat een poepsjiek restaurant in. Het gebouw is prachtig met zijn sierlijke zwarte markiezen, een met goud omrand ingelijst menu buiten de deur en een ober die je in een driedelig pak opwacht. Dat belooft wat! Maar eenmaal binnen valt dat vies tegen. Je gaat zitten en de tafel plakt. De stoelen zitten vreselijk, er komt een ranzige lucht uit de keuken. De ober in driedelig pak smijt een verkreukeld, papieren menu op tafel.

Wil jij nog weten wat je er kunt eten?

 Of sta je zo snel mogelijk op en zoek je een ander restaurant?

Laat mij de juiste teksten voor jou schrijven!

Ik heb zin in eetlust… eh, kooplustopwekkende blogs!

Wil jij jouw potentiële klanten naar je website trekken en hongerig maken met onweerstaanbare blogs? Vul dan het contactformulier in. Laten we tijdens een gratis kennismakingsgesprek ontdekken of ik voor jou de schrijfkeuken in kan duiken! Ik neem contact met jou op.


    Ontdek meer van Maaskant Schrijft

    Subscribe to get the latest posts to your email.